Gratisspel

Det finns massor av roliga och kluriga gratisspel att spela på Internet. Det kan handla om att spela schack, luffarschack, patients med mera. Man kan i stort sett spela nästan vad som helst och det finns massor med sajter där du spelar helt gratis.

Du kan tillexempel spela kluriga ordspel som liknar korsord eller Alfapet, du kan spela kortspel med olika teman. Man kan spela spel som går ut på att skjuta färgade bollar på andra bollar i samma färg för att spränga bort dem. Ja det finns hur mycket som helst att spela. Det är ett riktigt skönt, avkopplande tidsfördriv helt enkelt.

Idag kan man även hitta sajter där det går att spela dessa spel och satsa pengar. Man spelar turneringar och så vidare. Men det är ju inte nödvändigt eftersom det finns tillgängligt helt gratis på så många ställen. Dessutom kräver de flesta inte så stor skicklighet. Man brukar ge dessa spel ett samlingsnamn ”Flashspel”. Det beror på att de flesta av dem är utvecklade i det programmet och man behöver en sådan insticksmodul i sin dator för att kunna spela. Men var inte orolig, de flesta har det redan eftersom att det även behövs på de flesta sajter online.

 

Vertical Menu

Search

Categories

  • Inga kategorier